Uuden viinin aikaa

Uuden viinin aikaa
Kastanjien paahtopannu

4.3.11

Viinin ja viiniturismin kunniaksi Tenerifellä!

Sunnuntaina 14. marraskuuta 2010 juhlitaan Euroopan viiniturismin (enoturismo) päivää.Viinibussin LA GUAGUA DEL VINOn reitti tänä päivänä omistetaan tälle tapahtumalle.
Päivä aloitetaan La Lagunassa ja sen aikana käydään 4 eri ravintolassa maistelemassa viinejä ja pikkulämpimiä (tapas)

Ensimmäinen pysähtymispaikka on La Lagunassa sijaitsevan hotelli, ”Hotel Nivaria”, missä tapaksen nimi on “La Corazonada”, ilmeisesti lähinnä ”sydämentykytys”.
Toinen pysähtymispaikka on Tacorontessa, Agua Garciassa sijaitseva ”Mercadela”, ja tapas nimeltä:”Solapa de Solomillo con salsa de Cïtrico”.- eräänlainen ”Lihaläppä (liekö pala sydäntä) sitruunakastikkeessa”.
Kolmanneksi poikkeamme Bodegas Monjen ravintolassa El Sauzalissa: Tapaksen teema on “Wine & Sex”.(Monje on viime kuukausina kovasti paneutunut ko. aiheeseen, eli Wine & Sex)
Ja hyväksi lopuksi nautimme vielä mangosta, avokadosta ja katkaravuista valmistetusta tapaksesta El Sauzalin viinimuseon ravintolassa.

Koko tämän reissun teema on nautiskella tapaksia, joilla sanotaan olevan afrodiasinen, eli seksuaalisuutta kiihottava vaikutus!!!

Päivä alkaa 10.45 ja bussi palaa La Lagunaan arvion mukaan noin 16.30.
Joka uskaltaa mukaan voi varata paikan bussissa soittamalla ”ruta del Vino Tenerife”n toimistoon 922 56 40 66 ja 922 56 40 66 .
Nautintojen hinta bussimatkan aikana on 20 €.
Rohkea ja utelias kun olen, olen jo ilmoittautunut….
Näemmekö???

Marraskuu 2010 ©Gracia Penttinen
Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar