Uuden viinin aikaa

Uuden viinin aikaa
Kastanjien paahtopannu

8.9.15

KanarianSaarten ilmalaki suojaa myös saariston viljelyksiä

Oletteko koskaan miettineet useampien Euroopan maidan taivaalla esiintyviä kemikaalisuihkutus jälkiä. Niitä on jopa Suomessakin. Tiedättekö, että niiden sisältämät kemikaalit levittäytyvät maahan ja vesistöihin. Kenties olette jopa miettineet, mitä ne mahtavatkaan sisältää.

Itse olen huomioinut tämän jo kauan sitten ja tutkinut, mitä niistä kerrotaan.

Näiden sumutteiden on todettu sisältävän mm. alumiinia, elohopeaa, bariumia, strontiumia ja joidenkin lähteiden mukaan jopa nanobots nimella tunnettuja mikrovempaimia.  Ihmiset hengittävät ne keuhkoihinsa, Heidän imuunisuojansa laskee ja he tulevat alttiiksi sairauksille. Myrkkyjä laskeutuu myös kasvien päälle mistä ne ajautuvat ruoan mukana myös ihmisten ruoansulatukseen ja imeytyvät kehoon..

Samalla olen jo vuosia seurannut tutkimuksia esim. veden laadusta ja ravinnosta.

Olen myös tiennyt, että KanararianSaarten taivaalle ei suihkuteta, koska täällä halutaan pitää taivas puhtaana taivaankappaleiden tarkkailua varten. Laki on ollut olemassa jo maaliskuusta 1992 lähtien. Vasta suhteellisen hiljattain tajusin, mikä positiivinen lieve-ilmiö siitä seuraa.

Nimittäin, ettei tässä saaristossa laskeudu ainakaan ilmasta mitään kemikaaleja. Samalla maat ja vedet pysyvät puhtaina niistä. Ja tämä puolestaan vaikuttaa täällä kasvatettujen vihannesten, hedelmien ja viinirypäleiden kokonaistulokseen. Kanarialaiset käyttävät toki keinotekoisia lannoitteita yms. kuten kaikki muutkin. Mutta on olemassa myös sellaisia viljeliöitä, jotka ovat paneutuneet luomutuotantoon..


¨Tässä kuvassa nákyy keskellä tavallisen lentokoneen jättämä jälki
Siis, tässä voisi olla vihjettä ja iloa saaristoon tuleville eurooppalaisille turisteille. Tästä taivaan kirkkaudesta turistit voivat luonnollisesti nauttia jo aurinkoa ottaessaan.

Luomuruokaa ja luomuviiniä KanarianSaarilla. Luultavasti jopa perinteisestikin viljellyt tuotteet ovat puhtaampia kuin Euroopassa.

Kerroin asiasta eräälle saaren suurista viinintuottajista. On mielenkiintoista nähdä tuleeko siitä vielä joskus eräs KanarianSaarten viinien laatumaininnoista. 

En väitä, enkä ole asiantuntija, mutta olen lukenut ja tutkinut muiden tutkimuksia, ja vetänyt johtopäätöksiä. Suosittelen jokaista muutakin ravinnostaan ja elämänlaadustaan kiinnostunutta tekemään saman. Maailmassa on todella monta ihmeellistä asiaa.

Kirjoitin aikaisemmin tästä lieveilmiöstä KanarianSaarten moringaviljelysten yhteydessä

Suomalaiselta sivulta löytyy kuvia näista suihkutusvanoista

Syyskuu 2015 © Gracia Penttinen  
Artikkelin  vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta,  ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar