Päivitys 2017 Kesällä 2017 vastuu toiminnasta siirtyi Amanda Lenzlingerille ja Gerrit Scharkelle. Angelika Linde on vielä mukana kesään 2018 saakka.
Saaren salaisuuksien alkulähteillä liikkuessa ei pidä unohtaa kulinaarisia nautintojakaan.
Saaren salaisuuksien alkulähteillä liikkuessa ei pidä unohtaa kulinaarisia nautintojakaan.
Tenerifen länsi- ja lounaispuolella Chion ohittavan tien varrella suosittelen poikkeamista ”Delicias del Sol” nimisessä myymälässä. Se on mielestäni oikea herkullisten makunautintojen kehto.
Matkamuistomyymälöissä on yleensä saaren tuotteita, mojokastikkeita, marmeladeja jne. ”Delicias del Sol” myymälässä on samoja tuotteita, erona on vain, että niiden ”keittäjä” Angelika Linde hankkii luomutuotteita lähiympäristön viljelijöiltä ja valmistaa itse kaiken. Näin tuotteiden laatu ja kulinaarinen nautinto on taattu. Hän kokeilee, kehittää ja valmistaa myös makuyhdistelmiä, joita ei missään muualla tavoita.
Ennen ostopäätöstä asiakas voi maistella eri tuotteita ja valita juuri itselleen sopivan.
Muuan Suomessa asuva ystäväni on ollut jopa niin innostunut näistä hilloista ja kanarialaisista kastikkeista, että hän on tilannut niitä Helsinkiin saakka, huolimatta siitä, että postimaksut lisäävät huimasti purkkien hintaa.
Myymälässä poiketessani näin heidän hyllyillään myös saaren omia viinejä. Niitä on joskus vähän vaikea löytää. Myymälän isäntä Wolfgang Creter on lisäksi perehtynyt viinin maistelun jaloon taitoon, ja voi antaa vinkkejä. Hän puhuu espanjan lisäksi englantia ja saksaa.
Paikka, vaaleanpunainen talo, sijaitsee Chiossa, hieman ennen Teidelle kääntyvän tien risteystä.
Poiketkaa ja nauttikaa
Lisäys 2017
Kotisivu : Delicias del Sol
Facebook Delicias del Sol - Delikatessen-Manufaktur
Lisäys 2017
Kotisivu : Delicias del Sol
Facebook Delicias del Sol - Delikatessen-Manufaktur
Tammikuu 2012, Gracia Penttinen
Artikkelin vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta, ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan
Artikkelin vapaa jakaminen on sallittu, niin kauan kuin sen teksti säilytetään kokonaisuudessaan ja sisältöä muuttamatta, ja jos sen kirjoittaja - Gracia Penttinen - ja tämä blogisivu mainitaan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar